Velkommen til Center for Dyreterapi

RehabHorse 1

   

RehabHorse 1

DKK 599,00

Denne svenske bog er skrevet af Charlotta Lindgren (equiterapeut, hestekiropraktor og akupunktur), som arbejder med terapi og genoptræning af heste i hele Europa og til dagligt med udgangspunkt i Husaby Hästklinik i Sverige. Medforfatter er hestefysioterapeut og journalist Åsa Pernes, som siden 80'erne har arbejdet aktivt med hestefagligt indhold til magasiner og har en særlig interesse i hestens helbred og velbefindende. Bogen henvender sig bredt og kan bruges af den almene hesteejer, såvel som den professionelle terapeut eller dyrlæge.

Bogen er fyldt med indhold om almindelige skader, årsager og konkrete trænings- og genoptræningsprogrammer. Således handler bogen ikke bare om hestens muskler og bevægelse - eller ikke bare om seneskader eller andre skader - eller om rytterens indvirkning. Den handler om- og tager udgangspunkt i samspillet mellem alt dette.

Således er der tale om en tværfaglig bog om hestens helbred og velfærd. bogen tager udgangspunkt i en række almindelige spørgsmål, som forfatterne er stødt på gennem mange års professionelt arbejde. Eksempelvis: Hvordan skal jeg gå i gang med at træne min hest, efter den har haft problemer med SI-leddet? Svaret på spørgsmålet følger med en konkret plan og grundige forklaringer.

Bogen er skrevet i et enkelt og overskueligt sprog. Træningsprogrammerne i bogen suppleres med idéer til udstrækning og massage, som kan anvendes i hele genoptræningsperioden.

OBS: Bogen er på svensk

Bogen er på 187 sider og fyldt med masser af flotte illustrationer, som underbygger teksten.

Dette produkt kan ikke købes
Vi sender i løbet af 5 hverdage
GRATIS LEVERING OVER 1000,-
14 DAGES RETURRET

Lagt i kurven

Gå til kassen
Shop mere

Der er ingen produkter i din kurv.