Velkommen til Center for Dyreterapi

Hvalpepakken

   

Hvalpepakken

DKK 1.500,00

KOM GODT FRA START MED 

HVALPEPAKKEN

Vi sikrer dig de bedste forudsætninger for, at du og din hvalp kommer godt fra start!

Til at hjælpe dig har vi instruktører uddannet på en af de bedste, grundigste og mest videnskabelige uddannelser indenfor dette område i Danmark.

KONSULTATION I HJEMMET: Alt hvad der er værd at vide som hvalpeejer! De vigtigste fokusområder så som; Hvalp i hjemmet, relationen til din hvalp, hunden alene hjemme, socialisering og meget mere... Vi tager udgangspunkt i dig og din hvalp. Konsultationen er for hele familien, så alle kan blive klædt godt på!

-Individuel vejledning målrettet dig og din hund

-Relation 

-Hvalp i hjemmet

-Hunden alene hjemme 

-Socialisering & miljøtræning 

-og meget mere...


HVALPETRÆNING: Lær de gængse lydighedsøvelser som kontakt, indkald, sit/dæk, gå pænt i snor og meget mere. Du kommer på hold med andre hvalpe, hvor vi arbejder med hvalpeleg og socialisering. Hver time starter således med at hvalpene får lov til at lege sammen. Vi tager også på tur i byen, hvor vi arbejder med den vigtige miljøtræning. Efter endt hvalpetræning udstedes kursusbevis.

-7 træningsgange på hold med andre hvalpe 

-Teori 

-Praktisk træning 

-Socialisering & hvalpeleg

-Miljøtræning 

-Inkl. kursusbevis


FODERRÅDGIVNING: Mad er vigtigt. Vores ernæringsterapeut hjælper dig gennem foderjunglen til et rigtigt valg af foder. På den måde sikrer du dig, at din hvalp også ernæringsmæssigt kommer rigtigt fra start.


Pris: 1500,- inkl. kursusbevis*

* (+ evt. kørsel)


OBS: VED KØB AF HVALPEPAKKEN VÆLGES FORSENDELSESMETODEN: "AFHENTES PÅ LAGER" VED UDCHEKNING. SÅLEDES TILLÆGGES DER IKKE FRAGT PÅ KØBET, OG BEKRÆFTELSE FREMSENDES PR. E-MAIL.

NÅR VI HAR MODTAGET DIN BESTILLING, SENDER VI EN ORDREBEKRÆFTELSE TIL DIG OG EN AF VORES INSTRUKTØRER VIL HEREFTER KONTAKTE DIG


Dette produkt kan ikke købes
Vi sender i løbet af 5 hverdage
GRATIS LEVERING OVER 1000,-
14 DAGES RETURRET

Lagt i kurven

Gå til kassen
Shop mere

Der er ingen produkter i din kurv.